Ευγενική Χορηγία από το "Καλαμάκι Λαμπρινάκι" στην ΑΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ , , Updated

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου στο κλειστό Γήπεδο του Άλσος Βέϊκου, πριν τον αγώνα του αγωνιστικού τμήματος Ανδρών Βόλεϊ της Ένωσης Γαλατσίου,  σε μια σύντομη τελετή ο πρόεδρος της Ένωσης Τάσος Πασπάλας παρουσίασε το χορηγό της ομάδας «Καλαμάκι Λαμπρινάκι»  και απένειμε την Φανέλα στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης και συγκεκριμένα στον συμπαθέστατο Αλέξανδρο Μάζη και τον δικό μας Γιώργο Λάτα καθώς ο τελευταίος αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι γέννημα θρέμα και σπουδαίος αθλητής της ίδια ομάδας. Ο Πρόεδρος τόνισε την μεγάλη σημασία της χορηγίας προς την ομάδα και προς το σύλλογο αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνει ολόκληρη η κοινωνία και μαζί της ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Ο κύριος Πασπάλας ενώ ευχαρίστησε τους κ.κ. Μάζη και Λάτα, ζήτησε και απέσπασε την υπόσχεση ότι αυτή η σχέση φιλίας που δημιουργήθηκε ανάμεσα στο σύλλογο και στην επιχείρηση «Καλαμάκι Λαμπρινάκι» να συνεχιστεί και τις επόμενες χρονιές με αντίστοιχη χορηγία. Στη συνέχεια ο πρόεδρος ευχήθηκε στους αθλητές  καλή συνέχεια και πάντα πρωταθλητές σε κάθε στόχο της ζωής τους.

Για την Α.Ε.Σ. Ένωση Γαλατσίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο