Μετακομίζει στο Γαλάτσι η μπασκετική ΑΕΚ !

BASKET ΓΥΝΑΙΚΩΝ , , Updated


Το κλειστό γυμναστήριο του Γαλατσίου θα στεγάζει, όπως όλα δείχνουν, την μπασκετική ΑΕΚ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής στην ΕΡΑ Σπορ 
 101.8, έχει ήδη βρεθεί λύση με την ΑΕΚ, ώστε να χρησιμοποιήσει το κλειστό του Γαλατσίου χωρίς να διευκρινιστεί από πότε. Η ΑΕΚ αναμένεται να επενδύσει περίπου 2.000.000 ευρώ στην ολυμπιακή εγκατάσταση. 

Αρχικά ο Σταύρος Κοντονής ανέφερε πως, «Η ΑΕΚ μιλάει για επένδυση δύο εκατ. ευρώ και ακριβώς επειδή οι καιροί είναι τέτοιοι που δεν πρέπει να αφήνουμε τα γυμναστήρια μας ρημάζουν οφείλουμε να συμπράξουμε με την ιδιωτική πρωτοβουλία. Έχει συμφωνηθεί μια μέση λύση, που θα δίνει το γυμναστήριο το πρωί στα σχολεία και στην τοπική κοινωνία της περιοχής και από το μεσημέρι και μετά θα στεγάζει τα τμήματα της ΑΕΚ.
Παρόμοια φόρμουλα συζητάμε και για το κλειστό της Παιανίας και απομένουν κάποιες ακόμα συζητήσεις με την ομοσπονδία του στίβου, του βόλεϊ, καθώς και με την Περιφέρεια».

Στη συνέχεια δεν απέφυγε να μιλήσει και για το τμήμα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, «Έχω πει και το παρελθόν ότι υπάρχει σαφώς μια αδικία στην ΑΕΚ ως προς το πώς χειρίστηκαν προηγούμενες κυβερνήσεις το θέμα του γηπέδου της. Τώρα, υπάρχει μια απόφαση του ΣΤΕ που πρέπει να τη σεβαστούμε όλοι. Οι αποφάσεις των δικαστηρίων πρέπει να γίνονται σεβαστές. Το επιτάσσει το Σύνταγμά μας».

Πηγή: gazzetta.gr