Στο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 του Γαλατσίου ο Βεργίνης!

BASKET ΓΥΝΑΙΚΩΝ , , Updated

Ο Δημήτρης Βεργίνης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Γαλατσίου, υποστηρίζοντας παράλληλα πως αυτά τα event κάνουν καλό στο μπάσκετ.


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

‘’Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάρω κι εγώ μέρος στο τουρνουά 3Χ3 του Γαλατσίου. Η πρωτοβουλία αυτή του Συνδέσμου μας και της Ομοσπονδίας, μόνο καλό μπορεί να κάνει στο μπάσκετ. Επίσης, δίνεται η ευκαιρία σε παιδιά, να παίξουν με επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές. Είναι πολύ σημαντικό τόσο για μας, όσο και για τα παιδιά. Εμείς θυμόμαστε από πού ξεκινήσαμε και τα παιδιά βλέπουν, που μπορούν να φθάσουν. Μάλιστα, κάποιο ή κάποια από τα παιδιά αυτά, μπορεί αύριο να το βλέπουμε να κάνει μεγάλη καριέρα. Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου, να πω σε όλους, ότι τους περιμένουμε στο Γαλάτσι, να παίξουμε και να περάσουμε όσο πιο καλά γίνεται’’.


Ο ΠΣΑΚ υπενθυμίζει:

Στα εφετινά τουρνουά, που θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου – περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή.