Πλήρης ανασυγκρότηση του Μπάσκετ Γυναικών της ΑΕΣ

BASKET ΓΥΝΑΙΚΩΝ , , Updated

Η διοίκηση της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ αποφάσισε την πλήρη ανασυγκρότηση του Μπάσκετ Γυναικών με στόχο την επάνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ.

Οι νέες μεταγραφές της ΕΝΩΣΗΣ είναι οι: 

Τζίνα Βούλγαρη, 24 ετών με ύψος 1.75, αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον ΔΑΣΑΛ με συμμετοχές στην Α1, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Αστέρα Εξαρχείων για ένα χρόνο (Α1). Τα τελευταία τρία χρόνια πρωταγωνιστούσε με την φανέλα του Σπόρτιγκ στην Α2.

Ζωή Σταθέλου, 19 ετών με ύψος 1.66, αγωνίζεται στις θεσεις 2-3 και εχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο Γαλάτσι, και στον Παπάγο. Αποκτήθηκε από την Αγία Παρασκευή.

Ηλέκτρα Ξανθοπούλου, γεννημένη το 1998, με ύψος 1,67 αγωνίζεται στις θεσεις 1-2. Αποκτήθηκε από τον Πανελευσινιακό για ένα χρόνο.

Δοξούλα Σωτηρίου γεννημένη το 1988 με ύψος 1.86, αγωνίζεται στην θέση 5. Ξεκίνησε την καριέρα της στους Αγίους Αναργύρους, έχει παίξει σε ΜΕΝ Ιλίου, ΔΑΣΑΛ, ΑΕΝΚ , Άρη Πετρούπολης, Προμηθέα Χαλανδρίου και ΕΥΝΙΚΟ. Τέλος η Νάνσυ Γιώτα, 21 ετών 1.69, αγωνίζεται στις θέσεις 1-2, και εχει αγωνιστεί σε Αγία Παρασκευή, Μελίσσια, Κορωπί  και Άρη Χολαργού.

Εκτός των αθλητριών η ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, προχώρησε και σε συνολική «παράδοση» του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών σε τεχνικό επιτελείο που μέχρι πέρυσι λειτουργούσε στην αντίστοιχη ομάδα του ΕΥΝΙΚΟΥ, της ομάδας των ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ.

Έτσι προπονητής είναι ο Λάμπρος Μπάρτζος και συνεργάτες του οι Ηλίας Μπαλάσκας και Σωτήρης Καμπόλης απο το πόστο του βοηθού προπονητή και αρχηγού αποστολής αντίστοιχα, ενώ έφορος είναι ο Δημήτρης Τσουβέλας.

Έτσι συμπληρώνεται το καρέ της περσινής παρέας – στον ΕΥΝΙΚΟ Α. ΛΙΟΣΙΩΝ – που είχε οδηγήσει την ομάδα στα play-offs ανόδου της Β’ ΕΣΚΑ.