Μια νίκη, μισή παραμονή!

BASKET ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,

Το τμήμα γυναικείου μπάσκετ της ομάδας μας πέτυχε μια σημαντική νίκη κόντρα στον Άγιο Θωμά, με 53-37 για την 12η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας της ΕΣΚΑ. 

Η ομάδα μας, παρά τις πολλές απουσίες, έφτασε με άνεση σε μια νίκη, που τις δίνει πολλές πιθανότητες για την παραμονή στην κατηγορία εν όψει των Play out, καθώς έχει νικήσει δύο φορές και τις δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. 

"Κλειδί" για την αναμέτρηση ήταν η ευστοχία από τα 6,75 και η πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο, που εφάρμοσε η ομάδα του Μουζάκη και δημιούργησε πολλά προβλήματα στις φιλοξενούμενες. Με δυσκολίες στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά βρίσκοντας λύσεις στην συνέχεια του παιχνιδιού, ήρθε το ροζ φύλλο αγώνος. 
Σημαντική στιγμή της αναμέτρησης οι παρουσία στην πεντάδα των "μικρών" Λυδία Λεοντίου και Κυριακή Συρράκου, που μάλιστα γνώρισαν και το καθιερωμένο "βάπτισμα" από τις συμπαίκτριες τους. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μπουγέλωσαν τις "μικρές", οι οποίες έδειχναν να το απολαμβάνουν! 

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 53
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 37

Διαιτητές: Ρηγόπουλος, Ψύχας

Δεκάλεπτα: 11-10,  24-19, 36-27, 53-37

Ένωση Γαλατσίου (Μουζάκης): Κουγιανου 2, Σαββίδου 13 (2), Ανδρέου, Δουβαρη 16 (4), Λεοντίου, Ζαρανη 11 (2), Συρραφου, Κραββαρη 9 (2), Γλυνού 2

Αγ. Θωμάς (Μέξης, Μικράκη): Μούρα 12, Κιούση, Νίκου 7, Κουτσιαύτη 7, Ντοτσι 11, Νικολοπούλου