ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!

BASKET ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου το κλειστό του Γαλατσίου, γέμισε με χαμόγελα παιδιών και την χαρά του παιχνιδιού. 

Τα μικρά κορίτσια του τμήματος μπάσκετ της ομάδας μας, φιλοξένησαν τον Εύνικο και πραγματικά το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη για να μην πούμε τρίτη μοίρα. Το σημαντικό είναι η δουλειά που γίνεται σε αυτές τις ηλικίες και τα πολλά χαμόγελα που είχαν τα κορίτσια και των δύο ομάδων. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Εύνικου για την παρουσία τους και την βοήθεια τους για να γίνει αυτό το φιλικό και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα πολύ καλά σας λόγια, που πήραν σάρκα και μορφή στην ανακοίνωση του φιλικού, που έγινε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. 

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του Εύνικου
https://evnikosbasket.gr/2022/02/16/%ce%be%ce%b5%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%86%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%bd%cf%8c-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%ce%b7%cf%82/?fbclid=IwAR27Z9FSf9M5R1FwhrI1zpb7rFxVt68xFqptLZxxPBgasAdYV5UOYYPRqJU

Οι συμμετέχουσες από τις δύο ομάδες:

Εύνικος Γ.Α.Σ. (Τζένη Γκάτσου): Γαλανοπούλου Δήμητρα, Καρανάσου Ελένη, Μπλίκα Κατερίνα, Δερδελάκου Ευαγγελία, Παπαλουκά Βαρβάρα, Στογιαννίδου Μαριάννα, Ζαρκογιάννη Μελίνα, Νικολάου Παναγιώτα, Λοχάκη Χρυσούλα, Βασιλείου Ειρήνη, Δέδε Χριστίνα.

Ένωση Γαλατσίου (Εύη Μαχαιριώτου): Μπουκουμάνη Γεωργία, Νικολάου Φανή, Γιαννακόπουλου Κατερίνα, Μαυρίδου Κατερίνα, Θωμαδάκη Ηριάνα, Τζώτζου Εμμανουέλα, Ρίγγα Όλγα, Μπαρουμα Νεκταρία, Κούβαρη Μαριάννα, Βλαντού Δήμητρα, Στέφου Αριάδνη, Ουκόνου Μιλένα.