Νέες επιτυχίες για την Ένωση Γαλατσίου στην Ρυθμική Γυμναστική

ΡΥΘΜΙΚΗ , , Updated

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

  «ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ»

       ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ- ΓΑΛΑΤΣΙ  

      www.galatsirhythmicgymnastics.com

     ΤΗΛ-FAX: 210 2924510

Δελτίο τύπου 05 Μαρτίου 2014

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ 10 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Με το δεξί ξεκίνησαν και φέτος οι αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου αφού αναδείχτηκε πολυνίκης στην διεθνή συνάντηση “Elegant Cup” που διοργανώθηκε στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις συνοδεύτηκαν με 2 χρυσά, 4 αργυρά, 4 χάλκινα μετάλλια και περισσότερα ακόμα πλασαρίσματα σε τιμητικές θέσεις όλων των αθλητριών του συλλόγου, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η ομάδα είναι σήμερα η κορυφαία ομάδα της ευρύτερης περιοχής και δίκαια συμπεριλαμβάνεται μέσα στους πρωταγωνιστές του αθλήματος πανελλαδικά. Βέβαια για όσους παρακολουθούν τον χώρο και γνωρίζουν την μεθοδική οργάνωση και τη στελέχωση της ομάδας το αποτέλεσμα δεν αποτελεί έκπληξη.

Στο αγωνιστικό τώρα μέρος, ο αγώνας αποτέλεσε ένα δυνατό τεστ για τα Πανελλήνια πρωτα-θλήματα αλλά και μια ξεχωριστή εμπειρία για τις μικρές μας αθλήτριες που είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αθλήτριες από τις παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος Ρωσία και Βουλγαρία και να αποδείξουν με το ταλέντο τους ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα. Στον αγώνα που διήρκησε 3 μέρες πήραν μέρος 270 αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες. Στην κατη- γορία πανκορασίδων συμμετείχαν οι αθλήτριες μας Γκολφινοπούλου Βάσια,Τσούλου Διαμάντω και Μπιθούλκα Αλεξάνδρα.

Στην κατηγορία κορασίδων συμμετείχαν οι αθλήτριες Καρκαλάτου Δέσποινα, Ντρίκου Ευαγγελία, Σιφναίου Ιφιγένεια και Γρατσούνη Αγγιολίνα. Στην κατηγορία νεανίδων συμμετείχαν οι αθλήτριες Γκολφινοπούλου Ειρήνη, Αχλαδιώτου Αθανασία και Θεοπίστου Ερατώ και στη κατηγορία γυναικών η Κοκόλη Μαρίνα η οποία και γιόρτασε τα γενέθλια της μέσα στο γήπεδο.

Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας που έκαναν και πάλι το χρέος τους αφού κατάφεραν να ταξιδέψουν και πάλι το όνομα της πόλης μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ελπίσουμε η πολιτεία να αφυπνιστεί επιτέλους από τον λήθαργο της και μέσω των φορέων της να σταθεί αλληλέγγυα και αρωγός στην υποχρέωση της που δεν είναι άλλο από το αυτονόητο: Αξιοπρεπείς συνθήκες και Σύγχρονα γυμναστήρια για αυτά τα μικρά διαμάντια που κοσμούν την πόλη μας αλλά αλλά και την ηθική επιβράβευση που τους αξίζει.

 

Περισσότερα αλλά και αναλυτικά αποτελέσματα στο www.galatsirhythmicgymnastics.com