Νέες επιτυχίες για το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου

ΡΥΘΜΙΚΗ , , Updated

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε φουλ ρυθμό έχουν βάλει πλέον τις μηχανές τους οι αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου, καθώς έχουμε μπει πλέον στην αγωνιστική περίοδο. Στο πλαίσιο αυτό συμμετείχαν σε τρείς διεθνείς συναντήσεις προετοιμασίας όπου αποκόμισαν αρκετές εμπειρίες ενώ παράλληλα πιστοποίησαν το εξαιρετικό τους επίπεδο  κατακτώντας ένα μεγάλο αριθμό  διακρίσεων και μεταλλείων. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο αθλήτριες της ομάδας εναλλάσσονται στις επιτυχίες και τις κατακτήσεις μεταλλίων κάτι που αποδεικνύει την ποιότητα και το βάθος της ομάδας αλλά και την αποτελεσματική καθοδήγηση τους, χαρίζοντας μας αισιοδοξία για συνέχεια στις διακρίσεις στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγόριων που έχουν ορισθεί τον προσεχή Ιούνιο όπως αλώστε μας έχουν συνηθίσει.

Στο αγωνιστικό τώρα μέρος.

Ο πρώτος επίσημος Διασυλλογικός αγώνας της χρονιάς στην κατηγορία νεανίδων, διοργανώθηκε από την Ένωση Σωματείων Γυμναστικής (ΑΕΣΓΑ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής ομοσπονδίας (ΕΓΟ) στο κλειστο της Ηλιούπολης. Σταθερή στα ραντεβού της με την επιτυχία η αθλήτρια μας Γκολφινοπούλου Ειρήνη εκτελώντας εντυπωσιακά τα προγράμματα της κατάφερε να ανέβει πέντε φορές στο βάθρο  κατακτώντας το χρυσό μεταλλείο στην μπάλα  και αργυρό στο Σύνθετο Ατομικό στις Κορύνες στο Σχοινάκι και στο Στεφάνι, δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών . Καλή εμφάνιση και για την Καρκαλάτου Δέσποινα στην νέα της κατηγορία. Στον αγώνα πήραν μέρος 65 αθλήτριες από όλη την Νότια Ελλάδα.

Για μια ακόμη φορά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και την προπονητική ομάδα που διατηρούν διαχρονικά την ομάδα στoύς πρωταγωνιστές του χώρου τιμώντας μοναδικά τον δήμο μας.