Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής

ΡΥΘΜΙΚΗ , , Updated

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - Ρυθμική Γυμναστική

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΘΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ  ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΒΕΙΚΟΥ

10:00 ΜΕ 14:00 ΣΑΒΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

Εναλλακτικά Καθημερινές 5 μμ - 7 μμ από τους προπονητές στον πίσω χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου


Εγγραφές από Αρχές Σεπτεμβρίου και όλο τον χρόνο
 
 κάθε Σάββατο και Κυριακή  10:00-12:00 και καθημερινές 5:00-8:00
 
Στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται πίσω από το

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΙΚΟΥ
 
Είσοδος Από την Πύλη του Γηπέδου Ποδοσφαίρου

Πληροφορίες στο 6940175365 6-8 μμ


Συνήθεις Απαντήσεις σε ερωτήματα σας:


1. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων οπότε πρέπει να τη γράψω από τώρα για να ξεκινήσει Σεπτέμβριο? Μπορώ να κάνω  εγγραφή ενδιάμεσα στον χρόνο ?

O αριθμός των παιδιών είναι περιορισμένος, όμως δεν θα έχετε πρόβλημα για τις ακαδημίες αν έρθετε 10 έως 20 Σεπτεμβρίου. Εγγραφές μπορουν να γίνουν και ενδιάμεσα αν υπάρχει διαθεσιμότητα.

Ιδιαίτερα όμως στα προαγωνιστικά τμήματα η επιλογή παιδιών από τους προπονητές είναι μικρή οπότε αν ενδιαφέρεστε κάλο θα ήταν να περάσετε από το γήπεδο κάποιο απόγευμα να δουν το παιδί οι προπονητές, να σας συμβουλεύσουν ως πιο ειδικοί για τις ικανότητες και τις προοπτικές του. Αν κριθεί κατάλληλο ενδεχόμενα να ξεκινήσει δοκιμαστικά νωρίς τον Σεπτέμβριο.


2. Τι χρειάζεται για να προχωρήσω σε εγγραφή (βεβαιώσεις γιατρών κλπ.)

Μια αίτηση που θα σας δώσουμε εμείς με την εγγραφή (υπόδειγμα υπάρχει παρακάτω) και μια απλή βεβαίωση ότι είναι υγιής και μπορεί να αθλείται.


3. Οικονομικές υποχρεώσεις

Ο Σύλλογος είναι μη κερδοσκοπικός. Δυστυχώς η εγκατάλειψη του αθλητισμού από τον κρατικό φορέα αναγκάζει εμάς τους κηδεμόνες να επωμισθούμε αυτή την υποχρέωση ώστε να διατηρηθούν ζωντανά τα κύταρα του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Η οικονομική συνεισφορά των κηδεμόνων προς τον σύλλογο εξαρτάται από το τμήμα στο οποίο εντάσσεται, αφορά όλη την περίοδο (Σεπτέμβριο - Ιούνιο σύμφωνα με το πρόγραμμα των σχολείων) και καταβάλλεται σε δυο δόσεις. Άλλες κρυφές υποχρεώσεις (πχ εισφορές για εμφανίσεις, επιδείξεις σε θέατρα κλπ), δεν υπάρχουν. Προσπάθεια μας η διατήρηση του κόστους στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα. Στην προσπάθεια αυτή όλοι οι εθελοντές είναι ευπρόσδεκτοι.  

 
4. Μπορώ να επιλέξω Ώρες μαθημάτων ?

Τα παιδιά κατατάσσονται σε τμήματα ηλικιακά και βάση ικανοτήτων οπότε δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Επιλογή μπορεί να γίνει ανάμεσα σε τμήματα είτε καθημερινά είτε Σαββατοκύριακου.

Οι ακαδημίες λειτουργούν Σάββατο και κυριακή 09:00 - 13:30 η εναλλακτικά δυο καθημερινές σε ώρες και ήμερες που καθορίζονται τον Σεπτέμβριο ανάλογα με την διαθεσιμότητα του γηπέδου από τον Δήμο. Τα αγωνιστικά τμήματα λειτουργούν καθημερινά. 


Για κάθε άλλη πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο του τμήματος 

ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΑΡΚΟΥΚΗ
Τηλ 6948243762  6- 9 Μ.Μ
 e-mail : ijbar@hol.gr


Υπόδειγμα Αίτησης Συμμετοχής θα βρείτε συνημμένo ακολούθως:

Υπόδειγμα Αίτησης