ΑΕΣ : Συγκεντρώνουμε Τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ , , Updated

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16&17 / 04

Συλλογή Τροφίμων


Αγαπητά μας παιδιά,

Θα παρακαλέσουμε εσάς και τις οικογένειές σας, μαζί με το σύλλογό μας να δείξουμε ότι πέρα από αθλητές είμαστε και ενεργοί πολίτες σε αυτή τη πόλη. Αυτές τις δύσκολες στιγμές που η οικονομική κρίση έχει σημαδέψει τις οικογένειες ανέργων και μοναχικών  ανθρώπων, θα πρέπει να δείξουμε τη μαχητική μας ικανότητα όχι μόνο εντός αλλά και εκτός γηπέδων. Πάμε όλοι μαζί, να συγκεντρώσουμε αυτά τα ελάχιστα τρόφιμα που θα δώσουν χαρά και ελπίδα στους συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν ανάγκη. Πάμε να στηρίξουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πόλης και να γεμίσουμε τα ράφια του με τη δική σας  Δύναμη, τη δική σας Ζωντάνια και την δική σας  Αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

Ο Αγώνας για συλλογή τροφίμων όπως και οι ανάγκες για σίτιση μην ξεχνάμε ότι είναι ένας σκληρός καθημερινός αγώνας για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο της πόλης Γιώργο Μαρκόπουλο και τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κύριο Φραγκίσκο Κουνάνη (Παλαιό μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γαλατσίου και ακούραστο κοινωνικό Εργάτη ) για την αποδοχή της προσφοράς μας. Δείχνουμε εμπιστοσύνη στο Δήμο και τις κοινωνικές του δομές, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τις οικογένειες που χρίζουν πραγματική βοήθεια.

Μην ξεχνάμε

Με ένα πακέτο μακαρόνια και ένα μικρό ντοματοχυμό ξεγελάει μια οικογένεια τη μέρα της. Επίσης το πιο φτηνό εβαπορέ γαλατάκι κάνει μια μάνα περήφανη και το μωρό της αυριανό σας συναθλητή.

Πάμε όλοι μαζί με πολύ αγάπη και συναίσθημα να δώσουμε χαρά δύναμη και ελπίδα σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

«Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη νίκη της Ένωσης Γαλατσίου για τη Φετινή Σεζόν».

Η Συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει το επόμενο Σάββατο και Κυριακή 16 & 17/3 στο Άλσος Βέϊκου, στο χώρο του κλειστού γηπέδου κατά την προσέλευσή σας τις ώρες της πρωινής προπόνησης από τις 8:00 έως 14:00 μμ.

Τα τρόφιμα που θα εξυπηρετήσουν καλύτερα το σκοπό του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι : Μακαρόνια, Μανεστράκι, μικρές συσκευασίες Ντοματοχυμού και μην ξεχάσετε το Γάλα Εβαπορέ για τους μικρούς μας φίλους.

Για την « Α.Ε.Σ. ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο